Városi Bajnokság 2023-24.

2023.08.30, 17:22 Teke
Sorsolások, történések, új szabállyal bővült a versenykiírás.

A bajnokság indító megbeszélésen elhangzottakhoz képest, kicsit változott a helyzet a II. osztály tekintetében.

Örömmel értesültem a mai napon, hogy a TEKERGŐK csapata mégis elindul a bajnokságban. Annak aki nem tudná, röviden a történet: A megbeszélés előtt, még 12 I. osztályú és 12+1 II. osztályú csapat indulási szándékáról volt értesülésünk. A megbeszélésen már úgy alakult, hogy a TÖKÖS TEKÉSEK és a TEKERGŐK sem indítanak csapatot a kovetkező szezonra. A plusz egy csapat, gondolván, hogy nem fér bele a bajnoság létszámába, idő közben erre-arra szét igazolt. Tehát egy ideig úgy volt, hogy 10 csapat alkotja a II.osztály mezőnyét a 2023-24. szezonban. Ám az alább közzé tett sorsolásból is kitűnik, hogy ismét 11 csapat lesz a II. osztály mezőnyében, tehát ismételten lesz lyukas mérkőzés, ahol az egyedül maradt csapat megkapja edzés lehetőségnek az adott 50 percet. Az ott elért eredmény a csapat versenyben nem, az egyéni átlag tekintében ELŐRE JELEZVE beszámítható.

A sorsolások esetében a megbeszélésen elhangzottakat igyekeztünk figyelembe venni, de mivel az igények az esetek többségében teljesen megegyeztek, nem lehetett maradéktalanul eleget tenni mindenkinek. Új dolog, hogy a II.osztály mindkét napja 16:00 órakor kezdődik, annak édekében, hogy picit későbbre kerüljenek a mérkőzések. Minden esetre megértést és türelmet kérünk (és várunk)! Legyetek tekintettel a játékvezetőkre!

Még egy újdonság!

A megbeszélésen megjelentek ellenvetés nélkül elfogadák és a versenykiírásban is rögzítettük, hogy az a csapat amelyik egyetlen fővel sem képviselteti magát valamelyik fordulóban és ezt nem is jelzi előre, azonnail hatállyal kizárásra kerül és az ereményeit töröljük!

Letölthető versenykiírás

Tehát a letölthető sorsolások:

Városi Bajnokság 2023-24. I. osztály

Városi Bajnokság 2023-24. II. osztály


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%