Városi Bajnokság 2023-24.

2024.03.05, 21:03 Teke
II. osztály, 10. forduló

A teke csapatok eredményi kifürkészhetetlenek…

A korábbi latolgatásokat a továbbjutásra esélyes csapatokat illetően e héten jelentősen befolyásolta az a tény, hogy a Senior csapata sajnos ismét nem tudott kiállni, így a Dream Team könnyed 5-0-s játszmaaránnyal húzta be a győzelmet, ezzel elfoglalva a tabella második helyét.

Az első osztályba történő feljutásra még esélyes csapatok: Kier Team, Dream Team, Toldi, Deszkajárók. Közülük még bármilyen összeállításban elképzelhető a kettő továbbjutó. Míg azonban az utolsó fordulóban a Kier Teamnek a minimális győzelem is elegendő a biztos feljutáshoz, a Deszkajáróknak csak győzelem esetén van esélyük a továbbjutásra, de a sorsuk már nem csak a saját kezükben van. A Dream Team és a Toldi egymás közötti meccsen dönthetik el a feljutás sorsát, azonban a Dream Team még egy 3-2-es vereség esetén is továbbjuthat, ha a Kier Team és a Deszkajárók is kikapna.

Már így is túl lett boncolgatva a kérdés. A lényeg: aki a sorsát nem akarja másra bízni, az mindenképpen álljon ki az utolsó fordulóban!

 

Ami az egyéni eredményeket illeti, Kajári Zsolt kiváló 167-es eredménye mellett Berkes Dani 150 fás egyéni csúcsa érdemel feltétlen említést (véletlenek márpedig nincsenek, van jó példa a családban bőven).

 

                                      Letölthető tabella                                                             Letölthető egyéni

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%