Városi Bajnokság 2023-24.

2024.02.13, 20:50 Teke
I. osztály, 9. forduló,

Kezd izgalmassá válni az I. osztály dobogós helyeiért vívott harc...

A Bomber e fordulóbeli győzelmével már biztosan dobogós, de meglepő lenne, hogy ha megelégednének ezzel, és nem szeretnék makulátlan mérleggel az élen zárni. Ehhez azonban biztosan lesz szava a Fanyűvőknek az utolsó előtti, és a Golyószóróknak az utolsó fordulóban. (Mivel elég sokszor született az idényben kiváló, majd gyenge eredmény is egy-egy csapattól, azért senki nem lehet biztos a dolgában.)

Azzal, hogy a Fanyűvők már 9 játszmával vezet a harmadik helyezett Favágók előtt, esetükben így a dobogó második foka tűnik a lehetséges legrosszabb forgatókönyvnek az idény végén.

A legkomolyabb csata azonban feltehetően a dobogó harmadik helyéért fog folyni. A Favágók – Golyószórók – GIGászok hármas közül az előbbi jelentős játszmaelőnnyel rendelkezik, de a hátralévő két forduló párosítása alapján a GIGászok felzárkózása sem lehetetlen.

A Raptorok a fordulóban nagyon nagy lépést tett a kiesés biztos elkerülése érdekében, míg a Dömpernek továbbra is győzelemre lenne szüksége a biztos bentmaradáshoz. Ehhez a következő fordulóban a szintén a kiesés réme elől menekülő Unicum ellen vívhat izgalmas mérkőzést.

A forduló momentuma Karsai Zsolt mérsékelt telizése után 62-es tarolás egyetlen pályán, melyet további 33-al fejelt meg a pályacserét követően (össz tarolás 95).

Letölthető tabella                                                    Letölthető egyéni


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%